Human Resource Management
Mensen maken een bedrijf. Een bedrijf dat wil inspelen op veranderingen en zich wil ontwikkelen, moet de juiste talenten vinden en deze vervolgens binden en boeien.

Talent-Advies is voor mkb-bedrijven een volwaardige HR-partner die in deze vraag voorziet. Door bijvoorbeeld een strategisch HR-plan op te zetten én uit te voeren, of veranderingstrajecten te begeleiden.

Daarnaast is het mogelijk om op een flexibele basis hands-on acties uit te voeren waarvoor HR-specialisme of arbeidsrechtelijke kennis nodig is. Het volledig HR-huis kan met hulp van Talent-Advies worden opgebouwd en ingericht.

Versterken

Een HR-specialist is een bouwer met HR-instrumenten. Talent-Advies kan voor mkb-bedrijven het HR-huis vanaf de grond opzetten.

Het fundament bestaat uit goede arbeidscontracten, functieprofielen en een helder beloningsbeleid waarin samengewerkt wordt in een positieve sfeer.

Benutten

Het HR-huis zorgt voor het beter benutten van talenten. Met gesprekken over doelstellingen, functioneren en ontwikkeling voor de toekomst.

Belangrijk is aandacht te geven aan duurzame inzetbaarheid van talenten. Opleidingsplannen, verbetering van arbeidsomstandigheden en een vitaliteitsprogramma zijn de bouwstenen.

Werven

Kennis, ervaring en competenties die nog ontbreken, kunnen met behulp van werving- en selectietrajecten worden aangetrokken.

Talent-Advies werkt nauw samen met een groot netwerk aan verschillende werving- en selectiebureaus, outplacementbureaus en uitzendbureaus.