Onze werkwijze
Een adviestraject begint altijd met een kennismaking met het bedrijf en haar medewerkers. Een analyse van de bedrijfscultuur, werkwijzen en dynamiek in een bedrijf.
Talent-Advies

Aan de kennismaking en analyse zijn geen kosten verbonden. Vervolgens maken wij een plan van aanpak. Voor de uitvoering van de afgesproken acties wordt overeengekomen welke investering hiervoor nodig is. Een belangrijk onderdeel daarvan is om de beoogde resultaten en rendement te bespreken.

Datzelfde geldt voor een coachingstraject. Ook dit begint altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna kan beoordeeld worden of de noodzakelijke klik er is en wordt besproken wat een optimaal verloop van het coachingstraject is.

Onze aanpak is resultaatgericht en pragmatisch. We kunnen goed schakelen en samenwerken op verschillende niveaus. Indien nodig schakelen we experts in uit ons netwerk. Dankzij een brede ervaring en kennis, luisterend vermogen en de kracht van doorvragen, herkent Talent-Advies snel de essentie van de hulpvraag. En kan deze vertalen naar concrete acties.