HRM

talentmanagement

werving-selectie

duurzame-inzetbaarheid

functieprofielen

cultuur

belonen

advies

opleidingsplan

ontwikkeling

coaching

mobiliteit

vitaliteit

re-integratie

arbeidsrecht

functioneren

personeelsgids

Mensen maken een bedrijf. Een bedrijf dat wil inspelen op veranderingen en zich wil ontwikkelen, moet de juiste talenten vinden en deze vervolgens binden en boeien. Talent-Advies is voor mkb-bedrijven een volwaardige

HR-partner die in deze vraag voorziet. Door bijvoorbeeld een strategisch HR-plan op te zetten én uit te voeren, of veranderingstrajecten te begeleiden.

 

Daarnaast is het mogelijk om op een flexibele basis hands-on acties uit te voeren waarvoor HR-specialisme of arbeidsrechtelijke kennis nodig is. Het volledig HR-huis kan met hulp van Talent-Advies worden opgebouwd en ingericht.

Het HR-huis

 

Een HR-specialist is een bouwer. Niet met hout, cement en stenen maar met

HR-instrumenten kan Talent-Advies voor mkb-bedrijven het HR-huis vanaf de grond opzetten.

 

Het fundament bestaat uit goede arbeidscontracten en functieprofielen, een helder beloningsbeleid waarin samengewerkt wordt in een positieve sfeer.

De verdiepingen in het HR-huis zorgen voor het beter benutten van talenten. Met constructieve gesprekken tussen werknemer en werkgever over doelstellingen, functioneren en ontwikkeling voor de toekomst.

Het is belangrijk om aandacht te blijven geven aan de duurzame inzetbaarheid van talenten. Hiervoor zijn opleidingsplannen, verbetering van arbeidsomstandigheden en een vitaliteitsprogramma de bouwstenen.

 

En voor afwezige werknemers: een effectieve re-integratie.

Kennis, ervaring en competenties die nog ontbreken, kunnen met behulp van werving- en selectietrajecten worden aangetrokken.

 

Talent-Advies werkt nauw samen met verschillende werving- en selectiebureaus, outplacementbureaus en uitzendbureaus.

Sinds 2011 is Talent-Advies licentiepartner van Energy Drives®, een assessment dat drijfveren in kaart brengt. Drijfveren vormen de basis van ons denken en doen en zijn dus het ideale startpunt voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie, persoonlijk ondernemerschap en leiderschap, organisatieontwikkeling

en -strategie, identiteit en positionering.

 

Met Energy Drives® brengen we onder andere in kaart waar je energie van krijgt en waar je op leeg loopt.

 

“De begeleiding is warm, oprecht, ontspannen, professioneel en gepassioneerd.”

Is Energy Drives® iets voor jou? Herken je het gevoel, dat je niet kunt aangeven wat jou of jouw organisatie onderscheidt? Dat je bevlogenheid mist, dat je team stilstaat in plaats van groeit?

 

Samen brengen we hier verandering in. Energy Drives® geeft je de ruimte om te excelleren. Met een krachtige scan die een genuanceerd inzicht geeft in de drijfveren van personen, teams en organisaties.

 

Energy Drives® is ideaal bij identiteits-, strategie- en positioneringstrajecten. Het wordt ook ingezet voor zelfinzicht- en ontwikkeltrajecten, teambuilding of assessments. Meer informatie: www.energydrives.nl

Talent-Advies

Jolanda Spies
Kooimolenweg 17

6621 LA Dreumel

info@talent-advies.nl

06 - 516 499 02

Talent-Advies is lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) is hét netwerk voor HR-professionals. De NVP houdt zich bezig met HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, innovatie in HR, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen.

 

Copyright 2018 Talent-Advies

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Cookiebeleid